Zoekt u een advocaat in Bunschoten-Spakenburg? Duurland Advocaten werkt vanuit Amersfoort voor diverse cliënten in Bunschoten-Spakenburg.

Advocaat Bunschoten-Spakenburg voor particulieren

Advocaat Buschoten-SpakenburgDuurland Advocaten is een modern en laagdrempelig advocatenkantoor in Amersfoort. Onze ervaring met het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en familierecht zorgt ervoor dat wij u op allerlei vlakken kunnen helpen.

Enkele voorbeelden van onderwerpen waarin wij gespecialiseerd zijn:

Heeft u een conflict met uw werkgever en dreigt er ontslag? Of heeft u een conflict in de familiesfeer? Neem dan vrijblijvend contact op met Duurland Advocaten. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel.

Advocaat Bunschoten-Spakenburg voor ondernemers

Voor ondernemers en zzp’ers in Bunschoten-Spakenburg zijn wij actief op het gebied van ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Dat betekent dat bij allerlei soorten juridische problemen op zakelijk gebied terechtkunt bij Duurland Advocaten in Amersfoort.

Daarnaast geven wij juridisch advies aan bedrijven en organisaties. Zo voorzien wij uw onderneming van een stevige juridische basis. U voorkomt hiermee problemen en bespaart tijd en geld. Als er eenmaal een juridische procedure gestart is, of als u zelf een procedure start, dan staan wij onvoorwaardelijk aan uw kant.

Wij hebben ruime ervaring met zakelijk juridisch advies en kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak. De visie van ons advocatenkantoor is dat gewoon goed niet goed genoeg is; wij streven altijd naar het beste resultaat voor u en uw onderneming.

Duurland Advocaten

Meer weten over onze diensten voor particulieren en ondernemers in Bunschoten-Spakenburg? Neem dan contact op met Duurland Advocaten in Amersfoort.
Neem contact op

Foto: Michiel Verbeek