Zoekt u een advocaat in regio Leusden? Dan bent u bij Duurland Advocaten in Amersfoort aan het goede adres. Duurland Advocaten is gespecialiseerd in rechtsbijstand binnen het personen- en familierecht en arbeidsrecht. Ons advocatenkantoor kan u daarom helpen bij bijvoorbeeld echtscheiding of alimentatie, maar kan ook rechtshulp verlenen bij arbeidsconflicten en bij geschillen binnen een onderneming.

Familierecht advocaat

Advocaat LeusdenHebt u als inwoner van Leusden gratis juridisch advies nodig omtrent de procedure van scheiden? Neem dan contact op met Duurland Advocaten in Amersfoort. Een kennismakingsgesprek is geheel kosteloos. We zijn binnen het familierecht gespecialiseerd als scheidingsadvocaat en alimentatie-advocaat. U kunt bij ons terecht voor direct advies over familierecht, zoals:

Arbeidsrecht advocaat

Binnen het arbeidsrecht wordt vaak pas een advocaat ingeschakeld als er al een geschil is. We raden u aan om een arbeidsrechtadvocaat in te schakelen voordat er een arbeidsconflict gaande is. Zo kan een conflict met bijbehorende hoge kosten worden voorkomen. Maar ook bij een daadwerkelijk arbeidsconflict kan ons advocatenkantoor in Amersfoort u in raad en daad bijstaan tijdens de gerechtelijke procedure.

Advocatenkantoor regio Leusden

Heeft u te maken met familierecht of arbeidsrecht en woont u in de omgeving van Leusden of Amersfoort? Dan bent u bij Duurland Advocaten altijd aan het juiste adres. Neem contact op met onze ervaren specialisten en vraag kosteloos naar de mogelijkheden!
Neem contact op