Pieter Duurland
Mr P. Duurland

Advocaat/partner

Pieter Duurland heeft zijn rechtenstudie gevolgd aan de Rijksuniversiteit Utrecht(1979), afstudeerrichtingen privaatrecht en bedrijfseconomie. Sinds 1990 is hij advocaat/partner. Daarvoor is hij als bedrijfsjurist werkzaam geweest in de bancaire sector en in de it-sfeer. De praktijk van Mr Duurland wordt gevormd door zaken op het gebied van het arbeidsrecht (ontslag en concurrentiebeding bijvoorbeeld) en het ondernemingsrecht (zoals aandeelhoudersgeschillen en overdracht ondernemingen).

 

Maar ook de echtscheiding met complexe en grotere financiële belangen waarbij bijstand wordt verleend aan ondernemers(DGA), vrije beroepsoefenaren en de meer vermogende particulier behoort tot zijn praktijk. Mr Duurland heeft meerdere specialisatie-opleidingen gevolgd, waaronder de Grotius-opleidingen arbeidsrecht en it-recht, en op het gebied van het ondernemingsrecht.

Ton Husen
Mr. T. Husen

Advocaat/partner

Ton Husen is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met als afstudeerrichtingen privaatrecht en bedrijfsjuridisch. Mr Husen is in 1999 beëdigd als advocaat en als partner op ons kantoor werkzaam; hij is ook werkzaam geweest als jurist bij de overheid. Mr Husen richt zijn praktijk op het familierecht in de ruimste zin van het woord. U kunt bij hem dus niet alleen terecht voor echtscheiding en alimentatie maar ook voor gezags- en omgangskwesties, adoptie, erkenning, naamswijziging, bewind en vaststelling en ontkenning vaderschap.